Krajane.cz - Belgie | Británie | Francie | Irsko | Kanada | Lucembursko | Německo | Nizozemsko | Nový Zéland | Rakousko | Řecko | Švédsko | Švýcarsko | USA
czskpldeen
Vítaj hosť
Užívateľ: Heslo:
Auto-prihlásenie:
Registruj sa! | Heslo?

Strán: [1]   Dole

Autor Téma: Tip na vylet do hor  (Prečítané 45139 krát)
sawel

Príspevkov: 18

« : Október 12, 2006, 08:16:35 am »

Ahoj,
chtela jsem se zeptat jestli nekdo nevite kam na jeden den do hor. Nejakej ne moc narocnej vylet, pokud mate nekdo nejaky tipy, tak prosim piste, asi to vypada na sobotu, pokud bude pekne. Bohuzel nemam auto, tak nekam kam se da dojet vlakem, busem.
DIky
Zaznamenané
sawel

« Odpoveď #1 : Október 12, 2006, 01:09:17 pm »

Pripadne nechcete se nekdo pridat?
Prispeju na benzin nebo vyuzijeme bayernticket a na cilu cesty se urcite domluvime
Zaznamenané
David
Zakladatel

*

Príspevkov: 2556

:)

« Odpoveď #2 : Október 12, 2006, 01:13:38 pm »

Ahoj,
ja bych rad v sobotu zajel, ale zalezi samozrejme na pocasi. Uz mam za sebou par vyslapu, jako napr. na Alpspitzi, Zugspitzi, Watzmann, Karwendel, Triglav,...
Tedka mam ale moc prace to naplanovat, muzu az zitra odpoledne.
David
Zaznamenané
sawel

« Odpoveď #3 : Október 12, 2006, 01:30:34 pm »

Hoj,
tak to by bylo super. Pokud se ti teda bude chtit neco planovat, tak to nemusi byt zrovna nejak extra narocny, spis neco pohodovyho Úsmev, kondici na Zugspitze nemam, i kdyz mne to laka.
Jenom ted jeste to pocasi Smútok, na donnewetter neni predpoved moc ruzova. Samstag - einzelne Schauer.
Klidne napis mailika
Zaznamenané
David
Zakladatel

*

Príspevkov: 2556

:)

« Odpoveď #4 : Október 12, 2006, 01:51:02 pm »

Pokud by milo pršet tak ne, nejen že to muže klouzat ale taky nebude tak pikný výhled.

http://bergtouren.ilo.de/wanderungen/ - Tady na ten web mužeš mrknout a nijakou turu si vybrat - nahoře jsou ty tury zaoazené podle kategorií:
Gebirgsgruppen | Berge | Täler | Hütten | Südtirol | Neu

Kamarádi byli napo. na Herzogstand nebo Trainsloch
« Posledná zmena: Február 27, 2013, 06:30:42 pm od David » Zaznamenané
sawel

« Odpoveď #5 : Október 12, 2006, 02:21:26 pm »

DIky za tip,
mrknu na to, skoda jen, ze mam pristup na net jenom v praci Smútok.
Ten Herzogstand by se mi libil, uz jsem to videla i na strankach Mnichova Úsmev, tak ted uz jenom naplanovat to pocasi.
Zaznamenané
Strán: [1]   Hore

Skočiť na:  

Poháňané MySQL Poháňané PHP Autostop.sk | Poháňané SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines Validné XHTML 1.0! Validné CSS!

Pravidla registrace | Kontakt | © Autostop.sk 2024
Bezplatna spolujizda do prace, do školy, na akce, na dovolenou.
Zahnarzt München

Stránka generovaná za 0.03487 sekúnd zo 7 otázok