Jirike preber sa Ty...husi sme spolu nepasli...tak si daj studenu sprchu ale rychle....menicko kde polievka stoji 49kc hlavne jedlo 199kc a napoj ktomu myslim to clovek neskrachuje...ja viem,ze vecina ludi si to v Prahe nemoze dovolit...Jirike Ty mas este tie predsudky z Ciech co ti dali doma a podla toho sa spravas...ako taky buran ...
Milda ja mam 2 prace a ztoho odvadzam dost penazi do statu...nemusis mat strach ...a to sa tyka aj mna co som napisal....tebe moze byt uriti kto z ludi je na hartz4 alebo nieje...
No co bych Ti na to rekl...
Co by si byl pak Ty ?
Opakujes tady dokola porad 6 veci...
Uz sem Ti psal, najdi si babu a prestan radit normalnim lidem, kteri zijou normální zivoty, jak se ma normalne zit...
Blabolit o danich o kterých nic nevis...
Radit nove prichozim hledajici bydleni... ubytovnu od McDonalds apodobne nesmysly.
Kazdy neni sociální pripad jako Ty...
A desi se ze zivota který tady prezentujes Ty...
Dve prace ?
Nekdo ma i 4prace a presto je na Hartz4... ( 4x20h mesicne... )
Tak nemel o dvou pracech...
Majitelka domu kde bydlime (Nemka asi 92let) s malym duchodem a stale si privydelava sitim, si odplyvne i v tomto veku jak slysi ze je nekdo na Hartz4...
I spousta Nemcu odsuzuje zneužívání davek a sami říkají ze by na Hartz4 polovina lidi byt vubec nemusela. ..
Opakuju Ti i to ze vetsina lidi vcetne me zije realny zivot v realnem svete, denne kazdy clovek musi resit spoustu realnych situaci... Jak v ČR tak tady v Německu.
Kazdy z Tvych prispevku pozna co si dokazal a jak zijes po 10letech v Mnichove...
Ano Tvoje vec a ano me je po tom prdlajs...
Souhlasim, zij si jak chces...
Ale nezahlcuj tady tim temata kde se lide ptaji a diskutuji uplne o necem jinem...
58x uz si podsouval rakouske alpy a praci v hotelech. Aniz by se na to kdokoli ptal...
Co to ma spolecne se zivotem v Mnichove ?
A pokud tu variantu zminis, O.K. ale nestaci to jen jednou ??
Ano husy sme spolu past nemohli, mas pravdu, uz i to jsem Ti psal.
Protoze když sem delal svou prvni zakazku v Nemecku tak ty si ještě chodil na Z . ..
Každý soudny clovek alespon pribrzdi ne-li zmlkne...
Poucovat lidi jako Milda, Diddi a ostatni kteří maji za sebou nejen v Německu mnohem mnohem vic nez Ty...
To uz je vazne vrchol...
A pak napises ze je nekdo buran...
A sam si ten největší