Krajane.cz - Belgie | Británie | Francie | Irsko | Kanada | Lucembursko | Německo | Nizozemsko | Nový Zéland | Rakousko | Řecko | Švédsko | Švýcarsko | USA
czskpldeen
Vítaj hosť
Užívateľ: Heslo:
Auto-prihlásenie:
Registruj sa! | Heslo?

Strán: [1]   Dole

Autor Téma: verblijfsvergunning"  (Prečítané 54094 krát)
MilanAmsterdam
Hosť
« : Január 28, 2014, 06:25:40 pm »

nevym jestly  se musi myt ale vym  jiste ze ho  vsude pozaduji!
Tereza píše:
Už deset dní se marně snažím si pořídit tel. tarif od Tele2. K mému překvapení jsem byla několikrát odmítnuta s tím, že nemám "verblijfsvergunning", tedy povolení k pobytu v NL. Absurdní, vezmeme-li v úvahu, že podle smluv o EU povolení k pobytu je passé.... Někdo s podobnými zkušenostmi?
« Posledná zmena: Január 28, 2014, 06:35:46 pm od MilanAmsterdam » Zaznamenané
ds
Hosť
« Odpoveď #1 : Január 28, 2014, 08:19:52 pm »

po me ho chteli, kdyz jsem si delal kabelovku, ale to bylo z neznalosti te pani, vysvetlil jsem ji, ze cesi nepotrebuji a ukazal ji sofi a obcanku a dostal jsem prijimac. asi za rok a pul me prastala tahle kabelovka bavit, vratil ji a na internetu objednal telfort a tem stacila jen adresa a sofi. obcas se stane, ze to nekde chteji, ale po vysvetleni se mi omluvi a dostanu co chci
Zaznamenané
Matej83

Príspevkov: 7

« Odpoveď #2 : Január 30, 2014, 07:47:56 pm »

zarizoval jsem cca pred 4 mesici tarif, smluva na 2 roky + telefon a chteli povoleni k pobytu v pasu, kolega z recka to stejne, klega z prtugalska to stejne, kolega z francie to stejne. Jedine kde nic nemusis si myslim je predplacena karta....
Zaznamenané
MilanAmsterdam
Hosť
« Odpoveď #3 : Január 30, 2014, 11:19:36 pm »

vsude to chteji,protoze kdyz nekam prijdes a oni te chteji dat do pocitace tak pocitac ti neuzna cislo ceskyho  nebo ciziho dokladu, V cechach dostanes taky specialni obcanku pro cizince.Nevym jak to je v cechach kdyz  bydlis trvale v zahranici jestly dostanes obcanku.TY muzes pozadat verblijfsvergunning
kartu je to praktycky proto ze jeto maly.Nemuzes stim cestovat ale pro zde v holansku to staci.
« Posledná zmena: Január 31, 2014, 08:15:35 am od MilanAmsterdam » Zaznamenané
Strán: [1]   Hore

Skočiť na:  

Poháňané MySQL Poháňané PHP Autostop.sk | Poháňané SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines Validné XHTML 1.0! Validné CSS!

Pravidla registrace | Kontakt | © Autostop.sk 2024
Bezplatna spolujizda do prace, do školy, na akce, na dovolenou.
Zahnarzt München

Stránka generovaná za 0.00489 sekúnd zo 7 otázok