Krajane.cz - Belgie | Británie | Francie | Irsko | Kanada | Lucembursko | Německo | Nizozemsko | Nový Zéland | Rakousko | Řecko | Švédsko | Švýcarsko | USA
czskpldeen
Vítaj hosť
Užívateľ: Heslo:
Auto-prihlásenie:
Registruj sa! | Heslo?

Strán: [1]   Dole

Autor Téma: Doprava z eBay do CZ  (Prečítané 29089 krát)
Dr.Diesel

Príspevkov: 3

« : Jún 24, 2008, 12:36:16 pm »

Zdar vsem,

na eBay jsem koupil naraznik na auto, ale nedari se mi vyjednat rozumnou dopravu, 4000 za postu do Nemecka mi prijde fakt dost, nebyl by nekdo, kdo by ho vyzvedl a dovezl kamkoli do CZ (Praha), palivovy priplatek samozrejmosti Úsmev Celkem to specha (vyzvednuti, dovoz nehori) .

Dik
Zaznamenané
pejtra

Príspevkov: 7

« Odpoveď #1 : Jún 25, 2008, 09:44:03 am »

Ahoj, někdy během příštího týdne pojedu z Luxu do ČR. Zatím nic nemůžu nemůžu slíbit, ale pokud by to bylo po cestě, eventuelně bych ho mohla vyzvednout. Dej vědět Úsmev

Petra
Zaznamenané

Pejtra
Dr.Diesel

« Odpoveď #2 : Jún 26, 2008, 11:55:09 pm »

Ahoj, někdy během příštího týdne pojedu z Luxu do ČR. Zatím nic nemůžu nemůžu slíbit, ale pokud by to bylo po cestě, eventuelně bych ho mohla vyzvednout. Dej vědět Úsmev

Petra
Ahoj,zitra tam ma jeden clovek jet,pokud by to nevyslo,ozvu se. Dik.
Zaznamenané
Dr.Diesel

« Odpoveď #3 : Júl 05, 2008, 05:56:14 pm »

Petra
Ahoj, uz jsi asi pryc, vid?

Pripadne nekdo jiny?
Zaznamenané
Strán: [1]   Hore

Skočiť na:  

Poháňané MySQL Poháňané PHP Autostop.sk | Poháňané SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines Validné XHTML 1.0! Validné CSS!

Pravidla registrace | Kontakt | © Autostop.sk 2024
Bezplatna spolujizda do prace, do školy, na akce, na dovolenou.
Zahnarzt München

Stránka generovaná za 0.00487 sekúnd zo 7 otázok