Krajane.cz - Belgie | Británie | Francie | Irsko | Kanada | Lucembursko | Německo | Nizozemsko | Nový Zéland | Rakousko | Řecko | Švédsko | Švýcarsko | USA
czskpldeen
Vítaj hosť
Užívateľ: Heslo:
Auto-prihlásenie:
Registruj sa! | Heslo?

Strán: [1]   Dole

Autor Téma: Návrat z DE do ČR  (Prečítané 44249 krát)
Gleee

Príspevkov: 1

« : Júl 10, 2018, 12:59:49 pm »

Dobry den, prosim o radu. 4 roky jsem pracoval a zil v nemecku. K 31.5.2018 jsem ukoncil zamestanani s tim, ze se zpet stehuji do Cr. 5 tydnu jsem cekal nez mi poslali formular U1, v nem mi ale zaskrtli, ze nemam narok na davky v nezamestnanosti. Pote jsem tam volal a rekli mi, ze bych musel mit nadale bydliste v nemecku. Momentalne si hledam praci v Cr. Chtel jsem po nich i formular u2, ten mi ale rekli, ze mi nedaji. Mate nekdo prosim zkusenost? Moc diky za rady
« Posledná zmena: Júl 10, 2018, 01:09:15 pm od Gleee » Zaznamenané
:-)

Príspevkov: 17

« Odpoveď #1 : Júl 12, 2018, 07:16:14 am »

Napřed je třeba získat přiznání nároku na dávky v nezaměstnanosti, až pak je možné zažádat o jejich transfer do ČR(max. po dobu 2 x 3 měsíce).
Zaznamenané
88barbie

Príspevkov: 422

« Odpoveď #2 : Január 11, 2019, 10:06:16 am »

Napřed je třeba získat přiznání nároku na dávky v nezaměstnanosti, až pak je možné zažádat o jejich transfer do ČR(max. po dobu 2 x 3 měsíce).
presne tak!
platí aj pre Slovensko
Zaznamenané
Strán: [1]   Hore

Skočiť na:  

Poháňané MySQL Poháňané PHP Autostop.sk | Poháňané SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines Validné XHTML 1.0! Validné CSS!

Pravidla registrace | Kontakt | © Autostop.sk 2024
Bezplatna spolujizda do prace, do školy, na akce, na dovolenou.
Zahnarzt München

Stránka generovaná za 0.00804 sekúnd zo 7 otázok