Krajane.cz - Belgie | Británie | Francie | Irsko | Kanada | Lucembursko | Německo | Nizozemsko | Nový Zéland | Rakousko | Řecko | Švédsko | Švýcarsko | USA
czskpldeen
Vítaj hosť
Užívateľ: Heslo:
Auto-prihlásenie:
Registruj sa! | Heslo?

Strán: [1]   Dole

Autor Téma: vratili vam uz dane???  (Prečítané 48445 krát)
Bungee

Príspevkov: 18

« : Máj 30, 2009, 08:46:13 pm »

zdravim,
chtel bych se zeptat, jestli vam uz vratili dane za minuly rok, hlavne mne zajimaji ti co zadali poprve. Ja je uz mam zpatky (zadal jsem uz vickrat), ale znamy zadal poprve a zatim nic. Popr. nejaky postup, bud zavolat na Finanzamt nebo jak se ma zachovat? Diky   Vyvalujem oči! Super!
Zaznamenané
Milano

Príspevkov: 60

« Odpoveď #1 : Máj 30, 2009, 09:23:10 pm »

Nikam nevolej, musis jen pockat nez to zpracuji. Jen jim to trochu dele trva,az 3 mesice. Verim ze do konce cervna dostane rozhodnuti. Oni na neho nezapomenou. 
Zaznamenané
petr.k

Príspevkov: 105

« Odpoveď #2 : Jún 02, 2009, 10:20:11 am »

Ja jsem na svoje 1. DP cekal 7 mesicu. Dle me danove poradkyne nema Finanzamt zadny termin, do kdy musi DP zpracovat.
Zaznamenané
Misk

Príspevkov: 25

« Odpoveď #3 : Jún 02, 2009, 10:05:39 pm »

Ahoj,musíš jen počkat.moje první vrácení daní trvalo asi 3 měsíce... .
Zaznamenané
chakka

Príspevkov: 147

« Odpoveď #4 : Jún 03, 2009, 08:09:32 am »

Ahoj,
od me danove poradkyne mam stejnou informaci - Financni urad nema zadny pevny termin do kdy musi zpracovat tvoje danove priznani. Jen pokud to zpracovani trva financaku pres 1 rok od podani, musi ti po uplynutem 1 roce zacit platit uroky...
Rychlost zpracovani zalezi na datumu podani (nejlepsi je podavat hned v lednu) a na slozitosti pripadu.
Ja jsem na svoje prvni DP cekala 3 mesice a letos to bude zrejme podobne...
Sarka
Zaznamenané
Ajaj

Príspevkov: 9

« Odpoveď #5 : Jún 06, 2009, 08:51:49 pm »

Ahoj,

trochu naivni otazka. Jak se clovek muze dostat do situace, ze mu FA jeste dane vraci? Platite zalohy? Ja jsem Selbstaentiger (1. rokem) a manzelka ma normalni zamestnani. Danove priznani budeme podavat spolecne a pocitam, ze budu na danich doplacet hodne, protoze behem roku platim jen MwSt.
Zaznamenané
vafle

Príspevkov: 28

« Odpoveď #6 : August 02, 2009, 09:26:34 pm »

no mame spoustu uznatelnych vydaju, napr. cestu do prace a z prace, musime kupovat auto, taky je mozne cestovat mezi bydlistem v nemecku a v cechach, pokud je pro to duvod, deti maji vydaje, kupujeme pocitace, plazime telefony, plazime dalsi vzdelavani, kupujeme odbornou literaturu atd. Dobry financni poradce poradi....
Zaznamenané
Strán: [1]   Hore

Skočiť na:  

Poháňané MySQL Poháňané PHP Autostop.sk | Poháňané SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines Validné XHTML 1.0! Validné CSS!

Pravidla registrace | Kontakt | © Autostop.sk 2024
Bezplatna spolujizda do prace, do školy, na akce, na dovolenou.
Zahnarzt München

Stránka generovaná za 0.00516 sekúnd zo 7 otázok