Krajane.cz - Belgie | Británie | Francie | Irsko | Kanada | Lucembursko | Německo | Nizozemsko | Nový Zéland | Rakousko | Řecko | Švédsko | Švýcarsko | USA
czskpldeen
Vítaj hosť
Užívateľ: Heslo:
Auto-prihlásenie:
Registruj sa! | Heslo?

Strán: [1]   Dole

Autor Téma: Spevacky zbor  (Prečítané 34643 krát)
barbi

Príspevkov: 19

« : Apríl 27, 2010, 11:10:27 am »

Je tu niekto kto spieva v niektorom z Lux spevackych zborov? Rada by som do nejakeho vstupila (mam 15 rocne skusenosti). Pripadne, ak aj nespievate, ale viete nejaky doporucit.
Zaznamenané
J.ny

Príspevkov: 5

« Odpoveď #1 : September 07, 2010, 10:22:03 pm »

ahoj = nejsem zatim v Luxu, ale budu tam tak mesic, a taky rada zpivam. Chodis uz do nejakeho sboru? Zijes v Luxu? Rada bych se tam seznamila s nejakymi Cechy nebo Slovaky Úsmev Muzeme nekdy zajit na drink nebo jen tak do muzea apod.
Zaznamenané
mcertik

Príspevkov: 3

« Odpoveď #2 : Október 08, 2010, 01:34:52 pm »

Ahojte, jednou z moznosti je vyskusat zbor na Luxembourg university. Neviem ale, ci tam prijimaju ludi aj z vonku. Najlepsie je ist na Limpertsberg a porozpravat sa s M. Carbonom. Urcite bude vediet poradit Mrknutie.
Napad so socializaciou Cechov a Slovakov je tiez fajn, ale zatial som tu o nicom podobnom nepocul.. :/ Ak sa ale nieco podobne zorganizuje, rad sa pripojim Úsmev..
Zaznamenané
barbi

Príspevkov: 19

« Odpoveď #3 : Október 08, 2010, 01:59:30 pm »

uz som si zbor nasla ale zatial som nerobila konkurz takze neviem ci si ma nechaju. a ak ano tak soprany potrebuju len na terajsi projekt ktory sa konci v novembri dvomi koncertami.
inak zborov je velmi vela - staci googlit a potom napisat dirigentovi. su roznej kvality a zanru. Je z coho vyberat.
druha vec je, ze sezona zacala v septembri a nie su velmi ochotni prijimat pocas zacatej sezony :-(
Zaznamenané
mcertik

Príspevkov: 3

« Odpoveď #4 : Október 13, 2010, 11:49:35 pm »

Urcite teda skus univerzitny zbor. Kamaratka tam ide na konkurz v utorok o 19:00.
Je to v kampuse Limperstsberg na 2. poschodi v hlavnej budove.
Zaznamenané
Strán: [1]   Hore

Skočiť na:  

Poháňané MySQL Poháňané PHP Autostop.sk | Poháňané SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines Validné XHTML 1.0! Validné CSS!

Pravidla registrace | Kontakt | © Autostop.sk 2024
Bezplatna spolujizda do prace, do školy, na akce, na dovolenou.
Zahnarzt München

Stránka generovaná za 0.00625 sekúnd zo 7 otázok