Krajane.cz - Belgie | Británie | Francie | Irsko | Kanada | Lucembursko | Německo | Nizozemsko | Nový Zéland | Rakousko | Řecko | Švédsko | Švýcarsko | USA
czskpldeen
Vítaj hosť
Užívateľ: Heslo:
Auto-prihlásenie:
Registruj sa! | Heslo?

Strán: [1]   Dole

Autor Téma: Stadtsparkasse  (Prečítané 31698 krát)
josefo

Príspevkov: 8

« : Október 12, 2011, 01:35:30 pm »

Má někdo zkušenosti se Stadtsparkasse - příp.Girokonto? Úsmev
Zaznamenané
covergirl

Príspevkov: 106

« Odpoveď #1 : Október 12, 2011, 07:30:31 pm »

A co konkterne ta zaujima?
Zaznamenané
funtomas1de

Príspevkov: 20

funtomas1de- na azet.sk

« Odpoveď #2 : Október 18, 2011, 10:45:05 am »

ja som tam... vyhoda je, ze mas v kazdom meste v nemecku bankomat, ale Hypovereinsbank ponuka omnoho viac sluzieb....
Zaznamenané
josefo

Príspevkov: 8

« Odpoveď #3 : Október 18, 2011, 12:16:49 pm »

Úsmev  zajímají mě více méně neplacené služby (zatím musím šetřit) při pohovoru mi pořád něco nabízeli ale bojím se něco podepsat bez překladu .... Úšklabok částečně jim ale rozumím
Zaznamenané
kleena

Príspevkov: 1795

« Odpoveď #4 : Október 19, 2011, 11:18:29 am »

funtomas1de: jake sluzby to jsou, ktere potrebujes a SSKM je nema?
Mne prijde, ze je to slusna "normalni" banka - tedy zadne vylomeniny, zadna prakvapeni, za sva 3 nebo 5 EUR mesicne (EC karta zdarma, kreditka za nejakych 30 EUR rocne, coz zase tedy jine banky umi lepe) proste clovek dostane normalni sluzby a spoustu bankomatu. Prijde mi to OK. A maji velmi privetivy homebanking...i kdyz predesla verze mi prisla lepsi a CSOB v CR mi take sedi jeste vic.

Ja mam konto v SSKM hlavne kvuli hotovostnim operacim zdarma (vklady automatem 24/7, vkladani minci automatem zdarma apod) a paralelne, jako skoro kazdy, konto a kreditku (zdarma) u DKB, se kterou jsou po celem svete vybery z bankomatu zdarma. To uz dnes take ma vice bank, DKB ale byla jedna z prvnich.
Zaznamenané

A opice mínusují a mínusují...
i.Shag
Strán: [1]   Hore

Skočiť na:  

Poháňané MySQL Poháňané PHP Autostop.sk | Poháňané SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines Validné XHTML 1.0! Validné CSS!

Pravidla registrace | Kontakt | © Autostop.sk 2024
Bezplatna spolujizda do prace, do školy, na akce, na dovolenou.
Zahnarzt München

Stránka generovaná za 0.0183 sekúnd zo 7 otázok